Wednesday 25 February 2009

my.kemalkilicdaroglu.com?

















Obama’nin secim kampanyasi suresince, ve hatta secildikten sonra, interneti ve teknolojiyi kitlelere ulasma ve ozellikle gencleri mobilize etme konularinda kullanisinin dunya politika ve secim dunyasinda tarihi bir basari ve stratejik bir devrim oldugu fikrine katiliyorum.

Gormediyseniz http://my.barackobama.com/ sitesine bakmanizi tavsiye ederim.

Basligi: “Amerika icin Organize Olmak”

Obama’nin acilis cumlesi:

“Inanmanizi istiyorum. Sadece benim Washington’a gercek degisimi getirebilecegime degil...sizin bunu yapabileceginize inanmanizi istiyorum.”

Bu konudan teknoloji bloglari da epey bahsettiler. Iste iki ornek: http://baris.typepad.com/venture_capitalist/2009/02/governmet-30.html veya http://joetrippi.com/blog/?p=2532.

Son olarak, IBB Baskan Adayi Kemal Kilicdaroglu’nun sadece bu hafta 7,240 ziyaretci gormus olan websitesine ve facebook’ta simdilik 800 kadar arkadas toparlamis olmasina dikkat cekmek istiyorum.

Websitesindeki acilis hitabini da not edelim: “Degerli Istanbullular, Degerli Gencler...”

Kilicdaroglu’nu Eylul ayinda ilk yazdigimizda (http://dusunerek.blogspot.com/2008/09/kemal-kilicdaroglu.html), adini daha sik duyacagimizi tahmin etmistik.

Bakalim yolsuzluk dosyalarinin ve durustluk kozunun yanisira genclere Obama-vari teknolojik yaklasimiyla Turkiye’nin en buyuk sehrinin basina gecebilecek mi?

2 comments:

Anonymous said...

bir de www.kilicdaroglugonulluleri.org var hocam, dikkatine...

Anonymous said...

3700 arkadasa yaklasiyor kilicdaroglu facebookta!