Saturday 4 October 2008

Hiristiyan tutucu seksilik















Basta ABD olmak uzere bati dunyasi ekonomik krizle iyice bogusurken vakit hizli geciyor: dunyanin onumuzdeki dort sene gidisatini onemli sekilde etkileyecek olan ABD Baskanlik secimlerine bir ay kaldi.

McCain Baskan Yardimcisi adayi olarak Sarah Palin’i sectiginden beri deyisin tam anlamiyla ‘ortalik senlendi.’ Alaska Rusya’ya yakin oldugu icin dis politikadan anladigini belirtmesinden tutun, hangi gazeteleri okuduguyla ilgili soruya ‘hepsini’ deyip de bir tanesini bile sayamamasina kadar, internet sayesinde her gun Palin’in gaflarini seyredebiliyoruz (youtube’a erisim mahkeme karariyla yasaklanmamis ulkeler bu konuda daha ondeler elbette).

Biden ile olan Baskan Yardimcisi tartismalarinda buyuk bir gaf cikmadigi icin hayal kirikligina ugrayanlardan olmama ragmen, goz kirpmalari, aksanini abartarak halktan biriymis gibi gozukmeleri, ve bircok soruyu cevaplandirmaktansa onceden cok detayli tasarlanmis dolambacli konusmasini yapmasi bana cok antipatik gelmeye devam ediyor.

Eski guzellik yarismasindaki genclik resimleri ve adeta fotograflandirilmasina ozen gosterdigi bacaklariyla ABD’nin en seksi valisi oldugu dusunuluyor.

Hiristiyan tutuculugunun yilmaz savunucusu, kurtaj hakkinin ve escinsellerin buyuk dusmani, halkin silah tasima ozgurlugunun destekcisi, idam cezasinin devamini isteyen, evrim teorisi yerine yaratilisa inanan, kuresel isinmanin insanoglunun yaptiklarinin sonucu olmadigini dusunen, Irak isgaline bir Amerikan zaferi olarak hitab edebilen, ve hayatinda ABD sinirlari disina ilk defa 2007 senesinde cikmis bu hanimefendinin ben herhangi bir seksiligini goremiyorum.

2 comments:

Anonymous said...

Mustafa Bey,

Neden öyle diyorsunuz? Sonuçta çok seksi bir kadın ama.

Divan

Anonymous said...

cok haklısınız
entellektuel bir insanı salt goruntu etkileyemiyor
gercek yuzunu bilince yırtmac
komik bile geliyor
tebrikler